Beste broeders en zusters in de islam, onze dierbare leden en donateurs!

We hopen dat deze oproep u en uw dierbaren in een goede gezondheid en stemming zal brengen, en dat de inhoud u zeker gelukkig zal maken, zo God het wil.

Ons verenigingsgebouw, waar we sinds 2015 eigenaar van zijn, van vereniging ICC-Hajr nadert het einde van de verbouwing. Helaas is het zo dat we zo aan het einde financiële middelen te kort komen.

Aangezien onze geplande “Donatieavond” niet door kon gaan vanwege de globale pandemie Covid-19 zijn wij genoodzaakt een beroep te doen op de goedheid van onze leden, vrienden, familie en kennissen.

Daarom is het een bijzonder genoegen, eer en plicht voor ons om u te informeren over de geïnitieerde actie genaamd "ACTIE 100".


Door de 100 actie, dachten we dat elk van onze leden van de moskee die € 100,- kan doneren (of minder, wat er maar mogelijk is) en op deze manier mee gedaan kan worden om onze verbouwing af te maken.

De mens zou voor deze wereld moeten werken alsof hij er honderd jaar zal zijn, en hij moet zich voorbereiden om hem te verlaten alsof het morgen zal zijn. Na de dood van een man wordt het boek van zijn daden gesloten, behalve in drie gevallen: als hij een welopgevoed kind of een wetenschappelijk werk of een hajrat-VAKUF achterlaat, zegt de profeet a.s.

Dit zal je grootste hajrat-waqf zijn die nog over is in onze ICC Hajr Enschede, als beste broer en gewaardeerde zus je eraan deelneemt.

Uw vrijwillige bijdrage voor de voltooiing van het islamitisch centrum (moskee) in Enschede kunt u overmaken op de rekening van onze gemeente. IBAN: NL81 ABNA 0429194129 gemarkeerd met: "Action 100".

Ook is er een Tikkie link te vinden opU kunt uw donaties ook rechtstreeks betalen in onze faciliteit, die op vrijdag en zondag geopend is.
In de hoop op uw tijdige en nobele antwoord op deze oproep, begroeten we u broederlijk met gebeden tot Allah om ons te helpen dit nobele doel te bereiken. Amiin.

Bestuur-commissie

ICC Hajr Enschede